Over ons

Beton en sierbestrating. Qua uiterlijk zijn het misschien twee uitersten, maar Huijers Handel en Transport combineert beide markten sinds augustus 2000 met plezier. En omdat we niet van half werk houden, nemen we het hele proces voor onze rekening. We leveren, we transporteren en we plaatsen.

We leveren
Onze thuisbasis is in Budel, waar we op onze opgeknapte boerderij een volledig assortiment aan sierbestrating hebben uitgestald en waar onze voorraden betonproducten zijn opgeslagen. Geïnteresseerden in sierbestrating kunnen rustig eens langskomen om verschillende klinkers en tegels te bezichtigen of zelfs wat mee te nemen naar huis om het daar uit te proberen.

Onze voorraad strekt van nieuwe klinkers en tegels tot echte klassiekers. Zo zijn we continu op zoek naar steentjes uit oude Hollandse wegen, waar een historie van vele duizenden berijders aan kleeft.

We transporteren

Als u eenmaal een betonproduct of een aantal klinkers heeft aangeschaft, zadelen wij u niet op met het transport. Als je a verkoopt, is het wel zo netjes ook aan b te denken. Vandaar dat wij een eigen transportbedrijf hebben.

Omdat we over een kraanwagen met een 24 ton/meter kraan (losbaar tot 6 ton) beschikken, kunnen we vele vrachten zelf laden en lossen, tot aan buitensporige groottes toe. Ook het transport van sierbestrating kunnen we in eigen huis houden, wat voor u een mooi prijsvoordeel oplevert.

We plaatsen
Onze diensten strekken zich nog verder uit. Als wij betonproducten afleveren, zeggen we niet ‘houdoe’ om u vervolgens aan uw lot over te laten. We steken onze handen juist graag uit de mouwen en gaan daarbij zorgvuldig te werk.

Stel, u wilt een sleufsilo. We gaan dan altijd eerst naar u toe om te kijken wat de mogelijkheden zijn en om uitleg te geven. Pas daarna gaan we aan de slag. Daarbij geldt: een centimeter is een centimeter en recht is recht.

We zijn u graag tot dienst.

Onze diensten